Blog ‘Be Hippie Now’

Welkom bij mijn blog

BE HIPPIE NOW

Blogs over hoe ik de hindernissen in mijn leven overwon door het toepassen van mindfulness, meditatie en een vernieuwende kijk op het leven.


Een bewuster en relaxter leven is waar ik naar verlangde want ik voelde me gevangen achter onzichtbare tralies. Mijn “Happy Hippie Life” een vrij en puur leven waar ik kan zijn die ik werkelijk wil zijn waar ik me niet hoef aan te passen aan een ander dat is wat ik, in 2015, tegen Michael Pilarczyk vertelde toen hij me vroeg hoe ik mijn leven vorm wou geven. ‘Design your own life’ daar startte mijn weg naar mijn mooiste leven.
Na een aantal stressvolle jaren, als echtgenote, moeder, make-up artist en ondernemer, waar ik vele hindernissen moest overwinnen ben ik heel hard aan mezelf gaan werken én ben ik op zoek gegaan naar mijn zingeving: Waarvoor ben ik op deze wereld ? Tijdens studie’s en begeleiding van mentoren heb ik hét antwoord gevonden. Het is mijn roeping om vrouwen in hun kracht te zetten en hun zelfwaardering te geven ,ik wil een voorbeeld voor ze zijn. Ik hoop andere vrouwen te inspireren naar een mooier, gelukzaliger en bewuster leven. 

Be Hippie Now omdat wij vrouwen allemaal wat méér Hippie mogen zijn.

Authentiek, zelfbewust, een tikkeltje rebels en vol zelfliefde.

Marie-Louise
Michael Pilarczyk 2016
Maak je eigen website aan bij WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: